BÖLCSKEI PINDUR-PANDÚROK

 

 

kép

A képen a bölcskei csapat tagja balról jobbra: Keresztes  Marcell, Molnár Gergő, Schell Petra, Papp Zita, Mészáros Nimród, Bengő Dóra, Volman Attila, Galó Árpád (felkészítők: Gálosiné Fazekas Szilvia és Kissné Volman Anita tanító nénik valamint Bíró Ilona Mária főtörzsőrmester )

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága és a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány 2019. május 24-én közösen szervezte meg Budapesten a Pindur-Pandúr Mini KRESZ országos vetélkedőjét óvodások és kisiskolások számára. Az ország számos pontjáról érkeztek csapatok – összesen 135 – a megmérettetésre.

A gyerekek nyolc főből álló csapatokban versenyeztek egymással, négy kisdiák elméletben, négyen pedig ügyességi pályán mutathatták meg tudásukat. Tolna megyét a kisiskolás csapatok között a Bölcskei Kegyes József Általános Iskola csapata képviselte. Az elméletben KRESZ tesztlap és környezetvédelmi totó megoldása volt a feladat, amit a bölcskei iskolások hibátlanul teljesítettek.

A gyakorlati feladat egy kerékpáros ügyességi pályán zajlott, ahol bóják között kerekeztek a kicsik, a Tolna megyei diákok ezt is hibázás nélkül megoldották.

A nap végén a bölcskei gyerekek bekerültek a legjobbak közé, így az ajándékcsomagon kívül egy asztali csocsóval is gazdagodott az iskola csapata.

A képen a következők lehetnek: 7 ember, , köztük Edit Keresztes és Katalin Schell-Horváth, , mosolygó emberek, álló emberek, gyermek, cipők és túra/szabadtéri

 

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.